kerek_etelkaFolczné Kerek Etelka vagyok, Miskolcon születtem, itt végeztem a középiskolát. Tanulmányaimat Sárospatakon a Comenius Tanító és Óvóképző Főiskolán folytattam. A jelenlegi munkámhoz szükséges szakvizsgát, 2003-ban az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karán szereztem meg.

27 éve élek a községben, Almásfüzitő az otthonommá vált. Munkámat az óvodában kezdtem, mint beosztott óvodapedagógus, azóta is ott dolgozom, jelenleg óvodavezetőként. Folyamatosan igyekszem tudásomat fejleszteni, 2013 decemberében végeztem el a fejlesztő óvodapedagógus képzést.

Jelenleg az Önök bizalmából, negyedik ciklusban dolgozom a község életét alakító és építő munkában, mint képviselő. Az elmúlt időszakban kivettem a részem az Almásfüzitői Hírek” létrehozásában, szerkesztésében. Döntésemmel segítettem a teleház, templom, bölcsőde, óvoda, iskola, könyvtár, játszóterek, utak, terek felújítását, továbbá több éven keresztül szerveztem a község nagyobb rendezvényeit.

A jövőben célomnak tartom, mint képviselő – (az Oktatási, Kulturális, Idegenforgalmi és Jóléti Bizottság elnökeként) – hogy, a községben megteremtett értékeket megőrizzük, fejlesszük, továbbá a község pénzügyi stabilitásának fenntartását. Ennek érdekében jó együttműködést kialakítani képviselőtársaimmal külsős munkatársaimmal. Az Almásfüzitő községben élő emberek ezt méltán várják el az őket képviselőktől.

Fontosnak tartom a közös munkát, hogy gyermekeinkről, kicsikről és nagyobbakról a község a nekik legmegfelelőbb szinten gondosodjon (intézmények felszereltsége, jó szakemberek, tanulást ösztönző támogatások, táborok szervezése, étkeztetés, stb.)

A jóléti bizottság elnökeként, nem feledkezhetek meg az idősebb korosztályról sem. Az ő számukra nyújt szerény segítséget a 2015-ös költségvetésben elfogadott szemétdíj és a kertek terheinek csökkentése. Egyéb figyelmet is fordítunk – önkormányzati szinten is – a minden tiszteletet megérdemlő korosztályra (idősek klubja, kirándulások, rendezvények, karácsonyi csomagok, stb.).

Az idegenforgalom és a kultúra területén az eddig alakított kapcsolatrendszert kell tovább építeni, újakat létesíteni. Ezen a területen is elengedhetetlennek tartom az együttműködéseket személyes és intézményi szinten, a községen belül és határain kívül egyaránt.