LOMTALANÍTÁS FELHÍVÁS

Értesítjük Almásfüzitő Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

  1. március 22-én hétfőn

 LOMTALANÍTÁST végez ALMÁSFÜZITŐ TELEPÜLÉSEN

az érvényes hulladékszállítási  szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

Kérjük azon ingatlanhasználókat, ahol COVID fertőzöttek, vagy karanténban vannak, azok ne helyezzenek ki lomhulladékot a közterületre saját és közvetlen környezetük megóvása érdekében.

Ez esetben javasoljuk a lomhulladékok az egészségügyi veszélyhelyzet feloldását követően a tatabányai hulladékudvarokba való beszállítását.

Lomtalanításba tartozó anyagok: a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált használati tárgy, eszköz (pl. bútor, szőnyeg). A kisebb méretű lomok a hatékony elszállítás és a szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva helyezhetők ki. Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási hulladék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

A lom kihelyezhető:

  1. március 19-től -2021. március 21-én este 20 óráig

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot csak a meghirdetett időpontban helyezzék el ingatlanjaik elé (garázsok elé, garázssor mellé nem!) oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyenA gyűjtőjárat minden utcában csak egyszer halad el. A lomtalanítás a lakosság részére térítésmentes.

 Információval ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail címen, a 34/600-700 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Fő tér 18/e. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

 Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük.

Tatabánya, 2021. március 17.

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.