Lomtalanítási felhívás

Értesítjük Almásfüzitő Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

2020. október 01-jén

LOMTALANÍTÁST végez Almásfüzitő településen

az érvényes hulladékszállítási  szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

Lomtalanításba tartozó anyagoka háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot 2020.szeptember 26 és 2020. szeptember 30. között helyezzék el az ingatlanok elé (garázsok elé, garázssor mellé nem!) oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen. A gyűjtőjárat minden utcában csak egyszer halad el.

Kérjük a járványügyi megfigyelés alatt álló ingatlanhasználókat, hogy ne helyezzenek ki lomhulladékot közterületre, mind saját, mind közvetlen környezetük, mind társaságunk dolgozói egészségének megóvása érdekében, tekintettel a COVID 19 vírus fertőzésterjedésének megakadályozására! Karantén alatt álló ingatlanokról származó lomtalanítási hulladékot nem szállítunk el!

Ez esetben javasoljuk a lomhulladékok következő lomtalanítás időszakában történő kihelyezését vagy az egészségügyi veszélyhelyzet feloldását követően a tatabányai hulladékudvarokba történő beszállítását.

Információval ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail címen, a 34/600-700 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Fő tér 18/e. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük.

Tatabánya, 2020. szeptember 21.

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.