Módosított vasúti menetrend

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a Lakosságot, hogy 2023. szeptember 29-től október 26-ig Budaörs – Szárliget állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Budapest -Hegyeshalom vasútvonalon a vonatok Budapest – Győr között módosított menetrend szerint közlekednek.

Az IC vonatok helyett Budapest-Kelenföld – Tatabánya, az S10-es és S12-es vonatok helyett Budaörs – Tatabánya állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Hétvégén reggel a 4999, 4989 és 4987 sz. vonatok helyett Tatabánya és Budapest között kevesebb megállással közlekedik másik vonat, Győr és Tatabánya között változatlan menetrenddel.

A nemzetközi vonatok Budapest-Keleti és Tatabánya között, az IC vonatok és pótlóbuszaik teljes útvonalukon helyjegy nélkül igénybe vehetők.

Az S10-es és S12-es vonatok helyett peremidőben 60 percenként, csúcsidőben és napközben 30 percenként minden megállót érintő vonatpótló autóbuszok közlekednek Budaörs és Tatabánya között napközben 60 percenként X10-es expressz pótlóbuszok közlekednek bicskei megállással, illetve S10-es céljáratok Budaörs és Biatorbágy között 30 percenként. Az S10- es és S12-es vonatok Budapest-Déli – Budaörs, az S10-es vonatok Szárliget – Győr között alapmenetrend szerint, az S12-es vonatok Tatabánya -Oroszlány között módosított menetrend szerint közlekednek.

A Bicskéről induló reggeli és a délutáni G10-es vonatok nem közlekednek, kivéve a 9306 sz. vonatot, mely Tatabánya és Hegyeshalom között közlekedik.

A módosított menetrendet az innen letölthető hirdetmény tartalmazza.